U PRIPREMI 21. TURNIR ULICA, KVARTOVA I PRIGRADSKIH NASELJA GRADA PETRINJE U PRIPREMI 21. TURNIR ULICA, KVARTOVA I PRIGRADSKIH NASELJA GRADA PETRINJE
Pod pokroviteljstvom petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića i u organizaciji Nogometnog kluba „Mladost“ od 22. lipnja, na Gradskom rukometnom stadionu, bit će održan tradicionalni 21.... U PRIPREMI 21. TURNIR ULICA, KVARTOVA I PRIGRADSKIH NASELJA GRADA PETRINJE

Pod pokroviteljstvom petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića i u organizaciji Nogometnog kluba „Mladost“ od 22. lipnja, na Gradskom rukometnom stadionu, bit će održan tradicionalni 21. malonogometni „Turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje“.

Prijave se obavljaju u uredništvu Petrinjskog radija i Caffe baru Code.

Kotizacija je 600 kuna za seniorske i 400 kuna za veteranske momčadi, a izvlačenje skupina i parova bit će održano 21. lipnja, od 19 sati, u prostorijama Petrinjskog sportskog saveza.

Za tri najbolje momčadi osigurane su novčane nagrade, a sve ostale informacije možete dobiti na brojevima telefona 095/902-39-49 ili 098/190-32-65.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.