U prometnoj nesreći na novljanskom području dvoje ozlijeđenih U prometnoj nesreći na novljanskom području dvoje ozlijeđenih
NOVSKA – U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 6. prosinca oko 17 sati, u mjestu Jazavica na novljanskom području, dvije su osobe... U prometnoj nesreći na novljanskom području dvoje ozlijeđenih

NOVSKA – U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 6. prosinca oko 17 sati, u mjestu Jazavica na novljanskom području, dvije su osobe teško ozlijeđene. Naime, 18-godišnji mladić je pod utjecajem alkohola od 0,87 promila, upravljao  osobnim automobilom VW Golf kutinskih registracija te je izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine vozilom prešao u suprotnu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil Peugeot 307, također kutinskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnja žena.

Oboje vozača su po HMP Novska prevezeni u novogradišku Opću bolnicu gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne za život. Materijala šteta nastala na vozilima procjenjuje se na oko 20.000 kuna. Protiv 18-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Za vrijeme trajanja očevida od 17.20 do 19.10 sati za sav je promet u mjestu Jazavica bila zatvorena ŽC 3252.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.