Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe

SISAK – U petak, 15. listopada, oko 11.30 sati, na raskrižju državne ceste kod obilaznice Topolovac, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 70-godišnjak, osobnim vozilom sisačkih registracija, dolaskom u raskrižje oduzeo prednost prolaska i udario u osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak.

Od siline udarca, osobno vozilo sisačkih registracija se prevrnulo na bočnu stranu, dok je u stražnji dio osobnog vozila kutinskih registracija u kočenju i izbjegavanju udarilo teretno vozilo ogulinskih registracija. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena putnica iz vozila kutinskih registracija, dok su lakše ozlijeđeni vozači osobnih vozila te putnica iz teretnog vozila. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 70-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. – priopćila je PU sisačko-moslavačka.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X