Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 58-godišnji muškarac

SISAK – Na državnoj cesti između mjesta Lukavec Posavski i Gušće, jutros oko 7 sati i 45 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak. Do nesreće je došlo kada je 58-godišnji muškarac kao pješak iskoračio na kolnik, a da se nije uvjerio da bez opasnosti može prijeći kolnik. U tom trenutku osobnim vozilom sisačkih registracija je naišao 47-godišnjak te udario u pješaka koji je od siline udara odbačen na kolnik.

Liječnička mu je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život te je zadržan na liječenju. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama pješak će biti prekršajno prijavljen, dok će policija o ovoj prometnoj nesreći dostaviti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X