U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila
PETRINJA – U Sisačkoj ulici ispred kućnog broja 115, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a nastala... U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila

PETRINJA – U Sisačkoj ulici ispred kućnog broja 115, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a nastala je samo materijalna šteta.

Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila marke Audi, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, udario u zadnji dio prikolice koja je bila priključena na osobno vozilo. Nakon udara, Audi se zarotirao na cesti te je na njega naletio autobus koji je prometovao iz Petrinje prema Sisku.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.