Trgovina Goga
U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila
PETRINJA – U Sisačkoj ulici ispred kućnog broja 115, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a nastala... U prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici sudjelovala tri vozila

PETRINJA – U Sisačkoj ulici ispred kućnog broja 115, oko 8 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a nastala je samo materijalna šteta.

Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila marke Audi, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, udario u zadnji dio prikolice koja je bila priključena na osobno vozilo. Nakon udara, Audi se zarotirao na cesti te je na njega naletio autobus koji je prometovao iz Petrinje prema Sisku.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.