U prometu zatečen 29-godišnjak s 2,13 promila U prometu zatečen 29-godišnjak s 2,13 promila
PETRINJA – Noćas, 11. listopada oko 2 sata, u Ulici Ljudevita Gaja u Petrinji je u prometu zatečen 29-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola... U prometu zatečen 29-godišnjak s 2,13 promila

PETRINJA – Noćas, 11. listopada oko 2 sata, u Ulici Ljudevita Gaja u Petrinji je u prometu zatečen 29-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola od 2,13 promila upravljao osobnim automobilom sisačkih registracija. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola biti će prijavljen nadležnom prekršajnom sudu.

U Ulici braće Bobetko u Sisku je u utorak, 9. listopada u večernjim satima prilikom kontrole prometa zaustavljen osobni automobil gospićkih registracija, kojim je upravljao 22-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Provjerom je utvrđeno da je recidivist, odnosno višestruki počinitelj prometnih prekršaja, zbog čega je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.