Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

U protekla 24 sata zabilježena 24 kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke i to na području Kutine, zabilježena su četiri kaznena djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Počinjena je po jedna krađa, teška krađa, nametljivo ponašanje i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na području Gline, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje su prijavljena dva počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Kutine te po jedna na području Siska, Novske i Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba (pješak) je teško ozlijeđena, jedna osoba lakše, dok je u tri prometne nesreće nastala samo materijalna šteta.

Jučer, 4. studenoga, dvoje građana sunjskoj policiji je dragovoljno predalo zračne puške.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X