Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U proteklih 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska te po jedno na području Kutine i Gline. Zabilježene su dvije krađe te po jedna teška krađa, prijetnja i nasilje u obitelji.

Na području Dvora, držanjem životinja bez nadzora, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, četiri na području Siska i jedna na području Kutine. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba (biciklist) zadobila teške tjelesne ozljede, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen.

Dvoje je građana policiji u Petrinji slijedom kampanje „ Manje oružja manje tragedija“ predalo ukupno 126 komada streljiva.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X