U prvih šest mjeseci zastupnici zasjedali 99 dana U prvih šest mjeseci zastupnici zasjedali 99 dana
ZAGREB – Deveti aktualni saborski saziv od svog konstituiranja 14.listopada prošle godine do 14.srpnja ove godine održao je četiri sjednice, saborski zastupnici su zasjedali... U prvih šest mjeseci zastupnici zasjedali 99 dana

ZAGREB – Deveti aktualni saborski saziv od svog konstituiranja 14.listopada prošle godine do 14.srpnja ove godine održao je četiri sjednice, saborski zastupnici su zasjedali 99 dana, raspravili su 322 točke dnevnog reda, donijeli su 123 zakona. U spomenutom razdoblju zastupnici su potrošili 4,7 milijuna kuna, a najviše, 1,5 milijuna kuna, potrošeno je na uporabu osobnih automobila u službene svrhe.

Za riječ su se do sada najviše javili MOST-ov Miro Bulj te Ivan Pernar iz Živog zida, obojica 530 puta. Devet zastupnika se niti jednom nije javilo za riječ. Zastupnici su se ukupno javili 10 tisuća puta za riječ, najviše za repliku i odgovore na repliku. Zastupnici su Vladi postavili ukupno 349 pitanja, a zastupnicima je izrečeno 49 stegovnih mjera, dok su dvojica zastupnika Živog zida čak bili i udaljeni iz sabornice.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.