U Sisku 43-godišnjak osumnjičen za razbojništvo i prijetnju U Sisku 43-godišnjak osumnjičen za razbojništvo i prijetnju
SISAK – Zbog razbojništva i prijetnje, počinjenih na štetu 27-godišnjakinje, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem. Njega se sumnjiči da je u utorak,... U Sisku 43-godišnjak osumnjičen za razbojništvo i prijetnju

SISAK – Zbog razbojništva i prijetnje, počinjenih na štetu 27-godišnjakinje, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem. Njega se sumnjiči da je u utorak, 7. kolovoza oko 21 sat, u Rimskoj ulici u Sisku prišao oštećenoj te ju odgurnuo i iz ruke joj istrgnuo torbicu s njenim osobnim stvarima, dokumentima i novcem, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Od oštećene je zbog razbojništva zaprimljena kaznena prijava te je daljnjim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 3. kolovoza u večernjim satima u Sisku, nakon verbalne prepirke zbog njihovog ranijeg odnosa, istu fizički napao te joj prijetio, što je kod nje izazvalo strah i uznemirenost. Torbica sa svim stvarima je pronađena te će biti vraćena oštećenoj, a osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog razbojništva i prijetnje predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policija je izvijestila i kako je nepoznati počinitelj s utorka na srijedu, 7./8. kolovoza, u Ulici Ante Kovačića u Sisku provalio u prostorije trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu te ukrao novac. Od odgovorne osobe je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.