U Sisku otkriven kradljivac torbica iz automobila U Sisku otkriven kradljivac torbica iz automobila
SISAK – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjim mladićem je utvrđeno da je u Sisku počinio četiri kaznena djela, dvije teške krađe i dvije krađe... U Sisku otkriven kradljivac torbica iz automobila

SISAK – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjim mladićem je utvrđeno da je u Sisku počinio četiri kaznena djela, dvije teške krađe i dvije krađe od kojih jednu u pokušaju. Sumnjiči ga se da je 26. rujna prošle godine na parkiralištu kod gradskog groblja u Aleji narodnih heroja, provalio u osobni automobil i sa sjedala ukrao torbu 58-godišnje žene, u kojoj se nalazio novčanik s novcem, njenim osobnim dokumentima i bankovnim karticama te druge osobne stvari. Također prošle godine i to 30. studenoga, na parkiralištu u Ulici braće Kavurića je provalio u osobni automobil 64-godišnjeg vlasnika i iz torbice odložene na sjedalu ukrao novac, dok je 31. siječnja ove godine, u Ulici Ivana Buića iz otključanog osobnog automobila 57-godišnjem muškarcu ukrao torbicu s njegovim dokumentima, bankovnim karticama i drugim osobnim stvarima. U jutarnjim satima jučer, 6. veljače, na parkiralištu u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda je iz osobnog automobila 29-godišnjeg vlasnika pokušao ukrasti torbicu, u čemu nije uspio, nakon čega su ga ubrzo pronašli i uhitili policijski službenici. Zbog ovih kaznenih djela protiv 18-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku, biti podnijeta kaznena prijava.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.