Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

U Sisku, Sunji i Jasenovcu kršili mjeru samoizolacije

SISAK – U prostorije upravnih poslova u Sisku jučer u jutarnjim satima pristupio je 48-godišnjak, iako mu je određena mjera samoizolacije, dok je u večernjim satima u Sunji zatečen 41-godišnjak kojemu je također određena mjera samoizolacije.

Istoga dana u poslijepodnevnim satima na izlazu iz Republike Hrvatske, na graničnom prijelazu u Jasenovcu, pristiglo je osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine za kojega je izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno da nije tranzitirao kroz Republiku Hrvatsku, niti je posjedovao negativan PCR test, već je kratkotrajno boravio na području Republike Hrvatske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X