U slijetanju autobusa, tri osobe zadobile teže, a tri osobe lakše tjelesne ozljede U slijetanju autobusa, tri osobe zadobile teže, a tri osobe lakše tjelesne ozljede
NOVSKA – Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac danas oko 11 sati i 20 minuta kod Novske je došlo do slijetanja autobusa osječkih registracijskih oznaka, koji... U slijetanju autobusa, tri osobe zadobile teže, a tri osobe lakše tjelesne ozljede

NOVSKA – Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac danas oko 11 sati i 20 minuta kod Novske je došlo do slijetanja autobusa osječkih registracijskih oznaka, koji je prometovao iz smjera Zagreba. Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, autobusom je upravljao 61-godišnji vozač, koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, nego je skrenuo u desno i s prednjim dijelom autobusa udario u metalnu odbojnu ogradu, preko koje je prešao i sletio na zelenu površinu, nakon čega je prednjim desnim dijelom autobusa udario u zaštitnu žičanu ogradu.

U autobusu se nalazilo 35 putnika i dva vozača, od kojih je šestero putnika ozlijeđeno te su vozilom Hitne medicinske pomoći Novska prevezeni u Opću bolnicu Nova Gradiška, gdje im je pružena liječnička pomoć. Ženama u dobi od 66 i 78 godina te 39-godišnjem muškarcu su utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok su dvije žene u dobi od 67 i 71 godinu te 66-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Alkotestiranjem vozača je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu on će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.