„U slobodi, zajedništvu i miru, s ljubavlju nastavljamo graditi svoj grad…“ „U slobodi, zajedništvu i miru, s ljubavlju nastavljamo graditi svoj grad…“
PETRINJA – Povodom današnjeg Dana oslobođenja Petrinje i blagdana Preobraženja Gospodnjeg prigodnu poruku je uputio i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. „Dvadeset i dvije godine... „U slobodi, zajedništvu i miru, s ljubavlju nastavljamo graditi svoj grad…“

PETRINJA – Povodom današnjeg Dana oslobođenja Petrinje i blagdana Preobraženja Gospodnjeg prigodnu poruku je uputio i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Dvadeset i dvije godine poslije Vojno-redarstvene operacije „Oluja“, u nama žive sjećanja na dan kada smo se nakon četiri teške godine progonstva vratili na svoja zgarišta. Ne mogu se izbrisati slike rata i mrtvih prijatelja na rukama, gubitak najbližih, osjećaji koji su se tada miješali – ljubavi prema gradu, djedovini, tuga zbog svega što je razrušeno. Ali i vjera i optimizam u bolju budućnost.

Danas smo posebno ponosni na sve hrvatske branitelje, posebno na one najhrabrije među nama koji su dali život za svoju Domovinu. Trebamo poštivati te hrabre ljude i njihove obitelji i nikad ne smijemo dopustiti da njihovu borbu i žrtvu prekrije zaborav. U slobodi, zajedništvu i miru , s ljubavlju nastavljamo graditi svoj grad!

Sretan nam Dan oslobođenja Petrinje i blagdan Preobraženja Gospodnjeg!“, stoji u čestici gradonačelnika Dumbovića.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.