Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

U SMŽ danas 175 slučajeva zaraze

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan imamo 175 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 47 osoba s područja Siska, 34 osobe s područja Kutine, 26 osoba s područja Petrinje, 18 osoba s područja Novske, 13 osoba s područja Hrvatske Kostajnice, devet osoba s područja Popovače, o po sedam osoba s područja općina Dvor i Donji Kukuruzari, o po pet osoba s područja općina Sunja i Lekenik, dvije osobe s područja općine Martinska Ves te o po jednoj osobi s područja Gline i općine Lipovljani.

I danas su iz županijskog Stožera sve stanovnike pozvali da se i dalje pridržavaju epidemioloških preporuka te budu odgovorni kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X