Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

U SMŽ danas 56 novooboljelih od COVID-19

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, imamo pedeset i šest novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19, izvijestio je Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Radi se o osamnaest osoba s područja grada Siska, jedanaest osoba s područja grada Petrinje, šest osoba s područja grada Hrvatske Kostajnice, pet osoba s područja grada Novske, četiri osobe s područja grada Popovače, tri osobe s područja općine Sunja, dvije osobe s područja općine Topusko, dvije osobe s područja grada Kutine, dvije osobe s područja općine Jasenovac, jednoj osobi s područja općine Donji Kukuruzari, jednoj osobi s područja grada

Gline i jednoj osobi s područja općine Dvor. Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije mole sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X