U Srednjoj školi Petrinja slobodna 22 mjesta za jesenski upisnik rok U Srednjoj školi Petrinja slobodna 22 mjesta za jesenski upisnik rok
PETRINJA – Od nove školske godine Hrvatska će dobiti više od 45 tisuća novih srednjoškolaca u gotovo dvije tisuće razrednih odjela. Ljetni upisni rok... U Srednjoj školi Petrinja slobodna 22 mjesta za jesenski upisnik rok

PETRINJA – Od nove školske godine Hrvatska će dobiti više od 45 tisuća novih srednjoškolaca u gotovo dvije tisuće razrednih odjela. Ljetni upisni rok je gotov, a od 106 slobodnih mjesta u Srednjoj školi Petrinja, za jesenski upisnik roka ostala su slobodna još 22 mjesta.

Za obrazovanje cvjećara slobodno je šest mjesta, za smjer mesara slobodno je sedam mjesta, dok su za pomoćnog voćara-vinogradara-vinara slobodna četiri mjesta, a za prehrambenog tehničara slobodno je pet mjesta.

Jesenski upisni rok u srednje škole započinje 21.kolovoza u 12 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 22. kolovoza 2019. godine, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 23. kolovoza.  Odabir obrazovnih programa zaključat će se 27. kolovoza kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 29. kolovoza, a dostava upisnica u srednje škole je 30. kolovoza 2019. godine.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.