U srijedu Velika Gospa. U svetištu u Gori u tijeku trodnevna priprava vjernika U srijedu Velika Gospa. U svetištu u Gori u tijeku trodnevna priprava vjernika
GORA – U srijedu na blagdan Velike Gospe središnje misno slavlje s početkom u 11 sati u svetištu Majke naših stradanja služit će sisački... U srijedu Velika Gospa. U svetištu u Gori u tijeku trodnevna priprava vjernika

GORA – U srijedu na blagdan Velike Gospe središnje misno slavlje s početkom u 11 sati u svetištu Majke naših stradanja služit će sisački biskup Vlado Košić. Tradicionalno će u srijedu u Goru hodočastiti vjernici iz svih krajeva biskupije.

Vjernici će u Goru iz župe sv.Lovre krenuti pješice u 7 sati. Uoči blagdana u tijeku je i trodnevna priprava vjernika. Misno slavlje će još danas s početkom u 18 sati služiti generalni vikar sisačke biskupije mons.Marko Cvitkušić.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.