PETRINJA – U organizaciji Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Mošćenica u subotu, 9. prosinca s početkom  u 19 sati u velikoj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja... U subotu, 9. prosinca Božićni koncert HKUD-a Mošćenica

PETRINJA – U organizaciji Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Mošćenica u subotu, 9. prosinca s početkom  u 19 sati u velikoj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja bit će održan IV. BOŽIĆNI KONCERT. Na koncertu će nastupiti  dvije dječje skupine i odrasla skupina HKUD-a Mošćenica sa koreografijama plesovi Posavine i plesovi Slavonije. Uz domaćine, nastupit će i brojni gosti, i to FA Koprivnica, FD Umag, Udruga Đeram iz Dragotinaca, SKD Prosvjeta Mali Gradac i KUD Vrnograč iz Bosne i Hercegovine. Svoj premijerni nastup imat će dječja skupina tek osnovanog KUD-a Donja Posavina iz Gušća, a organizatori najavljuju i gosta iznenađenja.

Već tradicionalni Božićni koncert HKUD-a Mošćenica bit će održan u sklopu programa ovogodišnjeg Adventa u Petrinji, a pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića.

Ulaz na koncert je slobodan. Svi ste pozvani i dobrodošli, a organizatori jamče odličan provod!

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.