U subotu promocija monografije “180 godina organiziranog obrtništva u Sisku” U subotu promocija monografije “180 godina organiziranog obrtništva u Sisku”
 SISAK – U subotu 21.travnja s početkom  u 12 sati u Glazbenoj školi Fran Lhotka bit će održana svečana promocija Monografije „180 godina organiziranog... U subotu promocija monografije “180 godina organiziranog obrtništva u Sisku”

 SISAK – U subotu 21.travnja s početkom  u 12 sati u Glazbenoj školi Fran Lhotka bit će održana svečana promocija Monografije „180 godina organiziranog obrtništva u Sisku“. Monografija je povijesni dokument koji će svojim znanstvenim pristupom i vjerodostojnošću, bogatom ilustriranošću dostojno i trajno obilježiti ovaj značajni jubilej sisačkog obrtništva.

 Svečana promocija Monografije će se održati uz prisustvo velikog broja VIP uzvanika, te uz visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Ministarstva  gospodarstva, poduzetništva i obrta. Medijima će se obratiti Predsjednica Udruženja obrtnika Sisak gđa Ivanka Čačić i članovi Upravnog odbora Udruženja obrtnika Sisak.

 U sklopu svečane promocije Monografije održat će se u subotu 21.travnja i veliki kulinarski spektakl na Pješačkoj zoni grada Siska, gdje će obrtnici iz  Udruženja obrtnika iz drugih županija, prezentirati i ponuditi Siščanima svoja autohtona jela. Također u isto vrijeme i na istom mjestu će se održati i Obrtnički sajam, na kojem obrtnici mogu svoje proizvode i usluge ponuditi i prezentirati posjetiocima sajma.

Raspored događanja

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.