U tijeku su prijave za edukaciju u sektoru grafičkog i web dizajna U tijeku su prijave za edukaciju u sektoru grafičkog i web dizajna
PETRINJA – Zanima vas web i/ili grafički dizajn te želite povećati kreativnost svojih tehničkih vještina? Udruga IKS u suradnji s Koordinacijom Udruga Mladih Siska... U tijeku su prijave za edukaciju u sektoru grafičkog i web dizajna

PETRINJA – Zanima vas web i/ili grafički dizajn te želite povećati kreativnost svojih tehničkih vještina? Udruga IKS u suradnji s Koordinacijom Udruga Mladih Siska (KUMS) organizira obuku u sektoru digitalnih vještina čime polaznicima povećaju mogućnost zapošljivosti u IT sektoru.

Koordinacija Udruga Mladih Siska provode projekt „Design your job 2“, a ovaj zajednički projekt namijenjen je mladima između 15 i 30 godina. Stariji od 30 mogu sudjelovati u slučaju da su dugotrajno nezaposleni što dokazuju potvrdom s Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prednost za sudjelovanje imaju nezaposlene mlade osobe, osobe s invaliditetom i mladi bez odgovarajuće roditeljske skrbi ili mladi koji su odrasli u udomiteljskim domovima ili državnim institucijama.

Obuka će biti održana u Građanskom centru Udruge IKS, a planirano vrijeme početka tečaja je kraj rujna. Prijave za besplatne radionice web i grafičkog dizajna su još uvijek otvorene, a prijaviti se možete putem e-maila projects@skwhat.com te navesti svoje ime i prezime, godine, mjesto stanovanja i koji tečaj želite pohađati te imati na umu na da se možete prijaviti na oba.

Osim u Petrinji, radionice će se održavati Sisku, Glini, Topuskom, Hrvatskoj Kostajnici i Kutini. Ukupno će biti 12 radionica, a predviđeni tempo je jedna radionica od 90 do 120 minuta tjedno uz domaće zadaće između dvije radionice. Iz udruge KUMS poručuju: „Neće uvijek biti zadaća te je moguća djelomična fleksibilnost u provedbi radionica što se tiče termina.“

Napominjemo još jednom da su radionice besplatne i da će svi sudionici imati podršku mentora tijekom cijelog ciklusa obuke stoga je ovo savršena prilika za sve koji žele nešto više naučiti ili se usavršiti u sektoru grafičkog i web dizajna.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.