U tijeku upisi u novu školu u Popovači U tijeku upisi u novu školu u Popovači
POPOVAČA – Osnovna škola Zorke Sever Popovača počinje s radom od iduće školske godine 2018./2019. Škola preuzima područne škole Donja Gračenica, Gornja Gračenica, Voloder... U tijeku upisi u novu školu u Popovači

POPOVAČA – Osnovna škola Zorke Sever Popovača počinje s radom od iduće školske godine 2018./2019. Škola preuzima područne škole Donja Gračenica, Gornja Gračenica, Voloder i Osekovo te dio učenika Osnovne škole Popovača i Osnovne škole Vladimir Vidrić Kutina. Osim učenika koji žive na području gore navedenih područnih škola, novu školu pohađat će i učenici iz: Kolodvorske, Kutinske, Jelengradske, Bana Jelačića, Radničke, Velikog Brda, Ravnika, Braniteljske te naselja Krmelovec i Trnajec.

Upisna područja su napravljena 2012. godine i sigurno sve ulice nisu navedene te iz županije mole da se, ukoliko niste sigurni kojoj školi pripadate, obratite u Osnovnu školu Popovača, gdje će biti dane precizne upute.  Roditelji upisnicu mogu pronaći na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije. Nakon što je popune, istu treba odnijeti u Osnovnu školu Popovača do 17.kolovoza.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.