U Trenici o aktualnostima iz UOSI SMŽ i Udruge GRAK U Trenici o aktualnostima iz UOSI SMŽ i Udruge GRAK
U Trenici Petrinjskog radija smo ugostili izvršnu direktoricu Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Aleksandru Milković, voditeljicu europskih projekata Mandu Šalić. Ugostili smo i... U Trenici o aktualnostima iz UOSI SMŽ i Udruge GRAK

U Trenici Petrinjskog radija smo ugostili izvršnu direktoricu Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Aleksandru Milković, voditeljicu europskih projekata Mandu Šalić.

Ugostili smo i predsjednicu Udruge Građanski aktivizam GRAK Palmu Miličević. Ove dvije udruge surađuju na projektima, a najaktualniji je projekt Revitalizacija lončarstva u sklopu kojeg su u ponedjeljak 14.svibnja otvorili Glinenu priču, lončarsku radionicu u kojoj će raditi osobe s invaliditetom.

U ovoj Trenici smo progovorili i o slavljeničkom jubileju, obilježbi petnaeste obljetnice Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

 

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.