U Trenici o razlozima subotnjeg prosvjeda u Petrinji U Trenici o razlozima subotnjeg prosvjeda u Petrinji
U Trenici Petrinjskog radija u utorak 9.listopada ugostili smo članice Inicijative građana „Za bolju Petrinju“. Inicijativa građana „Za bolju Petrinju“ organizira mirni prosvjed ispred... U Trenici o razlozima subotnjeg prosvjeda u Petrinji

U Trenici Petrinjskog radija u utorak 9.listopada ugostili smo članice Inicijative građana „Za bolju Petrinju“. Inicijativa građana „Za bolju Petrinju“ organizira mirni prosvjed ispred Gradske uprave u subotu 13. listopada 2018. godine u 10 sati.

„Prosvjedom se izražava nezadovoljstvo realizacijom započetih i završenih projekata. Pozdravljamo i podržavamo svako apliciranje za projekte i povlačenje svake kune iz EU fondova. No, problem su realizacije projekata koje su pogubne za Grad i građane.“

O razlozima prosvjeda u studiju su govorili članice Inicijative Luca Gašpar Šako, Kristina Autischer, Katarina Jurišić i Sanja Jelić.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.