U Trenici smo ugostili predsjednika HND-a SMŽ Igora Ahmetovića U Trenici smo ugostili predsjednika HND-a SMŽ Igora Ahmetovića
U našoj Trenici ugostili smo predsjednika Hrvatskog novinarskog društva Sisačko-moslavačke županije kolegu Igor Ahmetovića. Nedavno izabrani predsjednik HND-a SMŽ je progovorio o stanju lokalnog... U Trenici smo ugostili predsjednika HND-a SMŽ Igora Ahmetovića

U našoj Trenici ugostili smo predsjednika Hrvatskog novinarskog društva Sisačko-moslavačke županije kolegu Igor Ahmetovića.

Nedavno izabrani predsjednik HND-a SMŽ je progovorio o stanju lokalnog novinarstva u svjetlu nedavnih događanja. Razgovarali smo o položaju novinara u društvu, planovima HND-a za četverogodišnje razdoblje. Dotaknuli smo se i aktualnih društvenih tema najavljene gradnje prihvatilišta za azilante u Maloj Gorici i gradnje odlagališta za nuklearni otpad na Trgovskoj gori. Emisiju poslušajte klikom na ikonu.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.