Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ovceuniverzalna

U Velikom Šušnjaru ukrao 49 ovaca i jednog ovna

VELIKI ŠUŠNJAR – U ponedjeljak, 4. studenog, nepoznati počinitelj je na petrinjskom području u mjestu Veliki Šušnjar s imanja 72-godišnjaka ukrao 49 ovaca i jednog ovna. Ovom krađom vlasnik je oštećen za oko 35.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

U petka, 8. studenoga u noćnim satima nepoznati počinitelj je u Rimskoj ulici u Sisku provalio u ugostiteljski objekt 63-godišnjeg vlasnika i ukrao novac od dnevnog utroška. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga. Traga se i za provalnikom koji je u noći sa subote na nedjelju, provalio u ugostiteljski objekt 66-godišnjeg vlasnika u ulici Franje Lovrića u Sisku te ukrao novac dnevnog utrška i mobitel.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X