U Višnjici smrtno stradao 46-godišnjak, utopio se u Savi U Višnjici smrtno stradao 46-godišnjak, utopio se u Savi
VIŠNJICA – Tijekom jučerašnjeg dana oko 14 sati policiji je dojavljeno da je na obali rijeke Save u mjestu Višnjica na novljanskom području, 46-godišnjak... U Višnjici smrtno stradao 46-godišnjak, utopio se u Savi

VIŠNJICA – Tijekom jučerašnjeg dana oko 14 sati policiji je dojavljeno da je na obali rijeke Save u mjestu Višnjica na novljanskom području, 46-godišnjak prilikom kupanja potonuo i da više nije isplivao. Naime, on je na navedeno mjesto došao s ciljem ribolova, a prije toga je ušao u vodu s namjerom da se okupa kojom prilikom je došlo do utapanja.

Odmah je započeto s mjerama traganja te su na mjesto događaja izašli pripadnici HGSS-a i ronioci ATJ Lučko koji su oko 17.30 pronašli tijelo utopljenika. Mrtvozorničkim pregledom nisu uočene vanjske ozljede na tijelu. Policija će o ovom slučaju Županijskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.