U Žažini se frontalno sudarila dva automobila U Žažini se frontalno sudarila dva automobila
ŽAŽINA – Danas oko podneva sudarila su se dva auta u blizini benzinske postaje u selu Žažina. Oba vozača su ozlijeđena. Iz Policijske uprave... U Žažini se frontalno sudarila dva automobila

ŽAŽINA – Danas oko podneva sudarila su se dva auta u blizini benzinske postaje u selu Žažina. Oba vozača su ozlijeđena. Iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke saznajemo kako se frontalni sudar dvaju automobila dogodio oko 12 sati i 10 minuta. Vozač (78) je vozio u smjeru Siska te je prešao u suprotnu prometnu traku te se sudario s drugim automobilom kojim je upravljao 51-godišnjak.

Oba vozača su ozlijeđena i prevezena u bolnicu, no težina ozljeda još nije poznata.

Iz Javne Vatrogasne Postaje Sisak se doznaje kako su vatrogasci sudjelovali u intervenciji te da su morali rezati lim na jednom automobilu kako bi izvukli ozlijeđenog vozača. Za vrijeme intervencije vatrogasaca i Hitne pomoći promet je bio zaustavljen, a kasnije je tekao naizmjence jednom trakom dok je policija obavljala očevid.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.