Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

U županiji 78 novooboljelih

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 78 novooboljelih osobu od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 22 osobe s područja Kutine, 21 osobi s područja Siska, po sedam osoba s područja Popovače i Novske, šest osoba s područja općine Lekenik, pet osoba s područja Gline, tri osobe s područja Petrinje, po dvije osobe s područja Hrvatske Kostajnice i općine Sunje te o po jednoj osobi s područja općina Dvor, Jasenovac i Lipovljani.

Ponovno su iz županijskog Stožera sve stanovnike pozvali na odgovorno ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X