Ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić Ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić
PETRINJA – U Ulici Slavoljuba Kostinčera na kućnom broju 12, sinoć oko 1 sat i 30 minuta nasilnom smrću ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić.... Ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić

PETRINJA – U Ulici Slavoljuba Kostinčera na kućnom broju 12, sinoć oko 1 sat i 30 minuta nasilnom smrću ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić. Ubojstvo je počinio njezin nevjenčani 45-godišnji suprug D.B., koji je ubojstvo počinio, kako neslužbeno doznajemo nožem.

Nakon ubojstva, 45-godišnjak se predao policiji, on je odmah uhićen, a potom je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje koje će dodatno utvrditi okolnosti ovog nesretnog događaja. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je Županijska državna odvjetnica. Motiv ubojstva još uvijek nije poznat.

„Noćas 23.svibnja oko 1:30 sati u kući u Petrinji nasilnom smrću je preminula 43-godišnja žena. Zbog sumnje na ubojstvo uhićen je 45-godišnji muškarac nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja“, rekla je Iva Dvorski, policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Kako nam je potvrđeno iz policije, nema nikakvih zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira ili nasilja u njihovoj nevjenčanoj zajednici.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.