„Učinimo da daljINA postane blizINA II“ aktivna na području Majura „Učinimo da daljINA postane blizINA II“ aktivna na području Majura
SISAK – Zahvaljujući projektu pod nazivom „Učinimo da daljINA postane blizINA II“, Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ lakše obavlja humanitarne... „Učinimo da daljINA postane blizINA II“ aktivna na području Majura

[g-carousel gid=”42800″ height=”100″ per_time=”4″]

SISAK – Zahvaljujući projektu pod nazivom „Učinimo da daljINA postane blizINA II“, Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ lakše obavlja humanitarne aktivnosti na terenu. Tako su početkom mjeseca djelovali na području Majura.

Zahvaljujući donaciji građana, u ovom slučaju Blaže Mutnica Sremić iz Kanade, nabavili su školski pribor za školarce samohrane majke, a projekt „Učinimo da daljINA postane blizINA II“ omogućio je da im se navedeno dostavi u njihov dom.

Nadalje, posjetili su i obitelj u potrebi u dislociranom području koja zbog višestrukih zdravstvenih teškoća, siromaštva i manjkavih informacija o svojim pravima oskudijevaju u mnogočemu, pa su ima paketi s prehrambeno-higijenskim potrepštinama doniranih od prijateljske kršćanske humanitarne volonterske udruge HiS PRINT iz Amerike kako bi im se barem nakratko olakšala vrlo teška svakodnevica.

Kako saznajemo, projekt „Učinimo da daljINA postane blizINA II“ omogućuje aktivistima i volonterima ove udruge da preuzimaju donacije i dostavljaju iste do korisnika u potrebi i tako u značajnoj mjeri pomažu unapređuje aktivnosti humanitarnog rada.

Iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ sve zainteresirane pozivaju da ih potraže na društvenoj mreži i uključe se u volonterski rad.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.