Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Uhićeni napadači na dvojicu mladića

PETRINJA – U petak 18.listopada u ranim jutarnjim satima u Sisačkoj ulici kod kućnog broja 111 više počinitelja je uporabom noža izvršila pokušaj ubojstva dvije mlađe muške osobe stare 22 godine. Neslužbeno se može doznati kako je policija nakon prvotnih izvida i kriminalističkog istraživanja sinoć identificirala i uhitila napadače.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su potvrdili kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 18 do 53 godine. Istraživanje provode policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku. “Uhićene osobe se dovode u svezu počinjenja kaznenog djela na štetu dvije muške osobe koje su teško ozlijeđene”, ističu iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Prema pisanju Večernjeg lista, riječ je o više osoba s područja Petrinje i okolice navodno romske nacionalnosti. Policija obavlja pretrage njihovih domova te dalje nastavljaju sa provedbom istrage.

Kako smo prvotno i pisali, više nepoznatih počinitelja je u ranim jutarnjim satima 18.listopada presrelo dvojicu 22-godišnjaka koji su se vraćali iz noćnog izlaska te su im uporabom noža zadali teške tjelesne ozljede koje su im utvrđene u sisačkoj Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić. Nakon što su ih izboli, napadači su dvojicu mladića ostavili na cesti. Iako su im ozljede utvrđene kao teške, niti jedan od dvojice mladića nije u životnoj opasnosti.

Policija je navedeno kazneno djelo kvalificirala kao pokušaj ubojstva.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X