Ukrali električne kabele, šteta 80 tisuća kuna Ukrali električne kabele, šteta 80 tisuća kuna
SISAK – Tijekom noći, sa 14./15. svibnja nepoznati počinitelj ili više njih su nasilno ušli u krug zagrebačke tvrtke smještene u Novoselskoj ulici u... Ukrali električne kabele, šteta 80 tisuća kuna

SISAK – Tijekom noći, sa 14./15. svibnja nepoznati počinitelj ili više njih su nasilno ušli u krug zagrebačke tvrtke smještene u Novoselskoj ulici u Sisku iz kojeg su ukrali tri koluta, tzv. trombla na kojima je bilo namotano više stotina metara električnih kabela raznih vrsta i dimenzija vlasništvo druge zagrebačke tvrtke.

Nakon toga su nasilno ušli u objekt priručnog skladišta koji se također nalazi u krugu tvrtke iz kojeg su ukrali dvoje namjenskih škara za rezanje kabela, a potom su pokušali ući i u metalni kontejner što nisu uspjeli, nakon čega su se udaljili. Materijalna šteta se cijeni na oko 80 000,00 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.