Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Ukrao 600 litara goriva, šteta oko četiri tisuće kuna

CEPELIŠ – Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 11.do 14.rujna u mjestu Cepeliš iz nezaključanih bačvi koje se nalaze na radilištu, istočio i ukrao oko 600 litara goriva. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko četiri tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, a policija za kradljivcem traga.

Policiji je prijavljena krađa u jednoj sisačkoj trgovini u kojoj je nepoznati počinitelj ukrao 30 parfema, čime je odgovornu osobu oštetio za oko 6500 kuna. Zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Gvozd nad trojicom mladića u dobi od 17, 19 i 23 godine. Njih se sumnjiči da su u razdoblju od 11.do 23.ožujka u mjestu Ostožin, provalili u kuću 61-godišnjeg vlasnika iz koje su ukrali kućanske aparate te iste prodali na području Zagreba. U mjestu Kirin su provalili u kući 81-godišnjaka iz koje su također ukrali kućanske aparate koje su prodali na području Zagreba. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 15 tisuća kuna, a zbog ovih teških krađa, policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X