Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Ukrao automobil i u Gornjoj Bačugi skrivio prometnu nesreću

PETRINJA – Nepoznati počinitelj je u noći sa srijede na četvrtak, 20./21. svibnja, s parkirališta u Petrinji pomoću original ključa stavio u pogon neregistrirano osobno vozilo vlasništvo 68-godišnjakinje s kojim se uputio u pravcu Gornje Bačuge.

Dolaskom u mjesto Gornja Bačuga, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio van kolnika, udario u zemljanu bankinu od koju se odbio, prevrnuo i zaustavio na krovu vozila. Vozač se potom udaljio u nepoznatom smjeru, dok je vozilo ostavio na mjestu događaja.

Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, a za počiniteljem se traga. Zbog počinjenih prekršaja on će biti i prekršajno prijavljen sukladno Zakonu o sigurnosti prometna na cestama.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X