Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Ukupno 27 novooboljelih u našoj županiji od čega 6 osoba iz Petrinje

SISAK – Prema pristiglom priopćenju županijskog Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije: „Na današnji dan 20.10.2020. u Sisačko-moslavačkoj županiji, dvadeset i sedam je novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o šest osoba s područja grada Siska, šest osoba s područja grada Petrinje, šest osoba s područja grada Popovače, pet osoba s područja grada Kutine, jednoj osobi s područja općine Velika Ludina. Jednoj osobi s područja općine Lipovljani, jednoj osobi s područja općine Sunja te jednoj osobi s područja općine Dvor.“

Iz Stožera napominju kako mole sve građane županije neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X