Uskoro prezentacija i radionica za projekt „Grad na Kupi“ Uskoro prezentacija i radionica za projekt „Grad na Kupi“
PETRINJA – U petrinjskoj gradskoj upravi najavljena je prezentacija i radionica za projekt „Grad na Kupi“ u sklopu natječaja Pripreme dokumentacije i izgradnje kapaciteta... Uskoro prezentacija i radionica za projekt „Grad na Kupi“

PETRINJA – U petrinjskoj gradskoj upravi najavljena je prezentacija i radionica za projekt „Grad na Kupi“ u sklopu natječaja Pripreme dokumentacije i izgradnje kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima, koja će biti održana 28. studenoga, od 11 sati u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji.

„Prezentacija će se odvijati na način da ćemo najprije predstaviti „City Centre Doctor“, mrežu kao primjer dobre prakse da bismo, na neki način, iz te dobre prakse pokušali izvući najvažnije elemente i primijeniti u „Grad na Kupi“ i „POVik za PETrinju“. To su dva projekta koje smo prijavili, jedan iz Intervencijskog plana, a drugi smo prijavili na natječaj za kulturnu baštinu i projektiranje.“ – najavila je prezentaciju Vlasta Vuglec, privremena pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i kulturne baštine Grada Petrinje.

Dodala je i kako će na prezentaciji govoriti gosti, odnosno projektanti, koji će prezentirati svaki svoj projekt: Marko Zlonoga, dipl.ing.arh. za „Rekonstrukciju zgrade Gradskog kupališta i građenje sportsko-rekreacijske zgrade“, zatim će prezentaciju održati mr.sc. Senad Nanić, dipl.ing.arh. za „Rekonstrukciju zgrade za proizvodnju struje u multimedijski centar“ (Munjara), „Gradnju terase na Petrinjčici ispred Munjare“ i „Rekonstrukciju Klaonice u Kulturni centar s Knjižnicom“, dok će Igor Hranilović, dipl.ing.građ. prezentirati „Rekonstrukciju Gundulićeve i Mihanovićeve ulice i obnovu mosta u Srnakovoj ulici i Pješačkog mosta na Petrinjčici“. Nakon toga uslijedit će diskusija, odnosno pitanja i odgovori.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.