PETRINJA – Odmah na početku prvog dana nove 2017. godine, svim našim slušateljima Petrinjskog radija te čitateljima naše web stranice Portal53, želimo od srca...

PETRINJA – Odmah na početku prvog dana nove 2017. godine, svim našim slušateljima Petrinjskog radija te čitateljima naše web stranice Portal53, želimo od srca što zdraviju, veseliju i uspjehom ispunjeniju godinu pred nama.

Mnogi su građani diljem Hrvatske i svijeta s istim željama dočekali ulazak u ovu godinu, neki na gradskim trgovima, neki s obiteljima i prijateljima, na organiziranim dočecima ili privatnim zabavama, a dosta njih i na svojim radnim mjestima. Ma gdje god bili, želimo vam svima još jednom sve najbolje u svakom danu tek započete godine pred nama!

Komentari

Miroslav Sačer Webmaster

Tonski realizator programa Petrinjskog radija i osoba zadužena za održavanje našeg news portala. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.