Uslijed prevrtanja traktora smrtno stradao 38-godišnjak Uslijed prevrtanja traktora smrtno stradao 38-godišnjak
BRESTIK – U srijedu, 19. lipnja oko 19.30 sati na glinskom području, u mjestu Brestik došlo je do prevrtanja poljoprivrednog traktora, kojom prilikom je... Uslijed prevrtanja traktora smrtno stradao 38-godišnjak

BRESTIK – U srijedu, 19. lipnja oko 19.30 sati na glinskom području, u mjestu Brestik došlo je do prevrtanja poljoprivrednog traktora, kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Do prevrtanja je došlo kada je 38-godišnji muškarac neregistriranim traktorom obavljao poljoprivredne radove te se uslijed proklizavanja traktor prevrnuo u odvodni kanal dubok oko četiri  metra. Tom prilikom 38-godišnji vozač je pao pod traktor, koji ga je prikliještio te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Očevid je vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. O ovom slučaju policija će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.