Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Usmrtio tele teško 280 kilograma i ukrao meso

SISAK – U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 11 kaznenih djela, od čega je najviše kaznenih djela počinjeno na području Novske, ukupno pet. Počinjene su četiri krađe, po dvije prijetnje i tjelesne ozljede te po jedno oštećenje tuđe stvari, nasilje u obitelji i povreda djetetovih prava. Dogodila se jedna prometna nesreća na području Petrinje u kojoj je nastala samo materijalna šteta. U navedenoj nesreći vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

Policijski službenici zbog krađe tragaju za nepoznatim počiniteljem. Naime, on je s utorka na srijedu, 2./3. lipnja, u šumskom predjelu uz pašnjak na području mjesta Osekovo, na za sada neutvrđen način usmrtio tele težine oko 280 kilograma koje se nalazilo na slobodnoj ispaši i ukrao meso. Oštećeni vlasnik teleta štetu procjenjuje na oko 8000 kuna.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X