Uspješan nastup učenika Glazbene škole „Frana Lhotke“ na „Mladom Padovcu“ Uspješan nastup učenika Glazbene škole „Frana Lhotke“ na „Mladom Padovcu“
NOVI MAROF – Na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola „Mladi Padovec“ koje je 8. i 9. veljače održano u Novom Marofu nastupili su... Uspješan nastup učenika Glazbene škole „Frana Lhotke“ na „Mladom Padovcu“

NOVI MAROF – Na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola „Mladi Padovec“ koje je 8. i 9. veljače održano u Novom Marofu nastupili su i učenici Glazbene škole „Frana Lhotke“ iz Siska.

Petrinjac Lovro Komes nastupio je u II. disciplini (saksofon i klarinet) III. kategoriji (učenici 5. i 6. razreda osnovne glazbene škole) i osvojio prvu nagradu s 94,00 boda.

Josip Ivšić je u I. kategoriji (1.i 2. razredi) iste discipline također osvojio prvu nagradu s 97,00 bodova.

Obojica su učenici prof. Natalije Jarec, a korepetitor na klaviru bila je prof. Ivona Konjetić.

U disciplini tuba/eufonij/rog/trombon, u trećoj kategoriji, Rafael Vinković na trombonu osvojio je prvu nagradu i prvo mjesto, a u istoj kategoriji druge nagrade osvojili su Lovro Obranović i Marko Čorak također na trombonu. Nagrade su osvojili pod vodstvom profesora Denisa Martinuša, uz korepeticiju prof. Snježane Svečnjak.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.