Usvojeno šestomjesečno izvješće Grada Petrinje o provedbi Intervencijskog plana Usvojeno šestomjesečno izvješće Grada Petrinje o provedbi Intervencijskog plana
ZAGREB/PETRINJA – Jučer, 16. listopada 2018. godine u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije održana je 4. sjednica Koordinacijskog odbora Programa integrirane fizičke,... Usvojeno šestomjesečno izvješće Grada Petrinje o provedbi Intervencijskog plana

ZAGREB/PETRINJA – Jučer, 16. listopada 2018. godine u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije održana je 4. sjednica Koordinacijskog odbora Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Na sjednici su prisustvovali predstavnici  svih gradova (Benkovca, Belog Manastira, Vukovara, Knina, Općine Darda) te Petrinje na čelu s Darinkom Dumbovićem, gradonačelnikom Grada Petrinje, i Edisom Mašinović, privremenom pročelnicom Upravnog odjela za EU fondove i razvoj. Ovom prilikom usvojeno je šestomjesečno izvješće ( za razdoblje od 1.1. do 30.6.2018. godine) o provedbi Intervencijskog plana Grada Petrinje.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.