Veći odaziv i na adrenalinsku rutu Veći odaziv i na adrenalinsku rutu
PETRINJA – Nakon obiteljske i zelene rute u subotu, u nedjelju je održana adrenalinska ruta Biciklijade. Već sam naziv sugerira da se radi o... Veći odaziv i na adrenalinsku rutu

PETRINJA – Nakon obiteljske i zelene rute u subotu, u nedjelju je održana adrenalinska ruta Biciklijade.

Već sam naziv sugerira da se radi o zahtjevnijoj ruti koja zahtjeva izvrsnu sportsku kondiciju. Ruta je krenula u 10 sati s Trga hrvatskih branitelja. Uslijedila je vožnja brdskim stazama Hrastovačke gore uz odmor kod Planinarskog doma. U povratku su sudionici otišli u selo Brest Pokupski na imanje Mlinski kamen gdje su imali ručak.

Adrenalnska ruta je bila dugačka 44 kilometra. Njezina najniža točka je 100 metara, dok je najviša točka 415 metara. Visinska razlika je pri tome 935 metara.

„Odazvalo se petnaestak sudionika što je, odlično, dosta više nego prošle godine kad smo ih imali sedam. Adrenalinska ruta je puno zahtjevnija i ne bismo ni htjeli imati puno veći broj biciklista, maksimalno dvadeset i pet. Radi se o zahtjevnoj ruti koja većim dijelom ide šumom i zahtjeva zaista odličnu pripremljenost.“, rekao nam je Milan Orlić nakon održane adrenalinske rute.

adrenalinska1

adrenalinska2

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.