Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ludinadvorana19go

Velika Ludina uz pomoć Županije gradi športsku dvoranu

VELIKA LUDINA – U dvorani „Vilingaj“ Lovačkog doma Moslavačka priča potpisan je ugovor o zajedničkom financiranju izrade projektne dokumentacije športske dvorane Osnovne škole u Velikoj Ludini. Ugovore su potpisali sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, a potpisivanju ugovora prisustvovali su i zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak.

„Želimo zajedničkim snagama, Općina Velika Ludina i Sisačko-moslavačka županija, izraditi projektnu dokumentaciju, dobiti projekt koji ćemo onda aplicirati i izgraditi prijeko potrebnu športsku dvoranu ovdje u našoj školi“, rekao je župan Ivo Žinić i podsjetio kako je riječ o jednoj od rijetkih škola gdje su zajednički, i Općina i Ministarstvo i Županija svoj djeci omogućili da imaju tablete.

Foto: SMŽ

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X