Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vlatkacehnaslovna

„Veliko srce građana uljepšat će blagdane dvojici divnih dječaka“- zahvalila se Vlatka Pavičić Šimić

PETRINJA – Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Vlatka Pavičić Šimić se u ime ceha koji predstavlja te u ime Ceha ugostitelja koji djeluju unutar Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topusko još jednom zahvalila svim građanima na velikom srcu koje su pokazali na 4. Obrtničkom sajmu i dobrovoljnom prikupljanju priloga za Filipa i Dominika Kadić, a koje je održano prve adventske nedjelje, 1.prosinca 2019., a kojeg su bili organizatori.

„Prikupljeno je doista puno novca, velik je bio odaziv naših sugrađana velikog srca koji su ovo događanje pretvorili u jednu blagdansku priču sa sretnim završetkom, a ovoj dvojici posebno krasnih dječaka ispunili su iskrene i skromne dječje želje i neke snove. Zahvaljujem se također svim kolegama koji su sudjelovali i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, a to su: FS Royal, FS Diva, FS Relax, FS Lucia, FS Marina, FS Tonka, FS Avangard, FS Laura, FS Capriccia centar, FS Studio 21, FS Briljantin, Beauty centar Natali, Ipanema by Tanja, Cvjećarni Nera, Josipi Trklja i njenim Zumba kidsima.

Svojim pokroviteljstvom puno su nam pomogli Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja, Grad Petrinja, Turistička zajednica grada Petrinje i L’ Oreal Adria d.o.o. i Nobelcos d.o.o. Hrvatska (Matrix) te im stoga zahvaljujem u ime svih nas.

Zahvaljujemo se i vama, Petrinjskom radiju i Portal53 na svim najavama putem radijskog etera i objavama na vašoj web stranici te isto tako našem petrinjskom PS-portalu.“-rekla je Vlatka Pavičić Šimić, vlasnica Frizerskog salona By Vlatka, ujedno i predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topusko.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI