Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Vikend rekorder bio traktorist, vozio sa 3,27 promila

SISAK – Policijski službenici su prilikom kontrole prometa u mjestu Stubalj, zaustavili traktor sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 3,27 promila upravljao 59-godišnjak iz Hrvatske Kostajnice. Policija je također u Voloderu zaustavila teretni automobil kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,6 promila upravljao 25-godišnjak s područja Kutine. U Novskoj su policijski službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 31-godišnjak s područja Lipovljana pod utjecajem alkohola od 1,74 promila.

Između mjesta Batinova Kosa i Donja Čemernica, u subotu 20.lipnja dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreću je izazvao 49-godišnjak iz Gline, koji se kretao osobnim vozilom sisačkih registracija iz smjera Vrginmosta u smjeru Gline pod utjecajem alkohola od 1,9 promila. On je uslijed ne kretanja sredinom obilježene kolničke trake, desnim kotačima zahvatio zemljanu bankinu i sletio u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći, lakše je ozlijeđen 61-godišnji putnik, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X