Vindija slavila i u Petrinji Vindija slavila i u Petrinji
PETRINJA – Hrvači Petrinje, u derbiju 6. kruga Premijer lige, ugostili su hrvače Vindije iz Varaždina od koje su poraženi 5:3. Za Petrinjce je... Vindija slavila i u Petrinji

PETRINJA – Hrvači Petrinje, u derbiju 6. kruga Premijer lige, ugostili su hrvače Vindije iz Varaždina od koje su poraženi 5:3.

Za Petrinjce je počelo dobro jer su u prve dvije kategorije Ivan Lizatović i Tonimir Sokol uspješno odradili posao protiv Sandra i Filipa Frankola, a onda je uslijedila serija Varaždinaca od četiri uzastopne pobjede koje među kojima je najpresudnija bila u kategoriji do 85 kg u kojoj je gostujući hrvač Ivan Ratković, u punom vremenu pobjedom na bodove 4:3, bio bolji od domaćeg Ivana Barišića. U posljednja dva ogleda Vinko Kadečka je tehničkim tušem ispratio Nikolu Conara, dok se u najtežoj kategoriji vodila prava borba između Stjepana Lavrića i Marka Koščevića u kojoj se domaći hrvač, unatoč povredi i uz bolne izraze lica, hrabro borio do samoga kraja, ali pobjeda je otišla na stranu gostujućeg hrvača.

Tehnički rezultati su:

55-59 kg Ivan Lizatović – Sandro Frankol 1:0 (p.b. 3:1 – 6 min.)

66 kg Tonimir Sokol – Filip Frankol 1:0 (t.t. 10:0 – 0,44 min.)

71 kg Kristijan Šimatić – Danijel Janečić 0:1 (p.b. 1:3 – 6 min.)

75 kg Matej Marjanović – Benjamin Šokman 0:1 (t.t. 0:9 – 0,40 min.)

80 kg Anđelko Barišić – Neven Žugaj 0:1 (p.b. 0:5 – 6 min.)

85 kg Ivan Barišić – Ivan Ratković 0:1 (p.b. 3:4 – 6 min.)

98 kg Vinko Kadečka – Nikola Conar 1:0 (t.t. 9:0 – 5 min)

98-130 kg Stjepan Lavrić – Marko Koščević 0:1 (p.b. 8:9 – 6 min.)

TRENERI: Franjo Pereković (Petrinja) – Andrija Barić (Vindija)

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.