Više od 20-tak stolnotenisača na Otvorenom prvenstvu Grada Petrinje Više od 20-tak stolnotenisača na Otvorenom prvenstvu Grada Petrinje
  PETRINJA – U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Mladost“ u njihovim prostorijama, održano je tradicionalno 10.Otvoreno prvenstvo Grada Petrinje u... Više od 20-tak stolnotenisača na Otvorenom prvenstvu Grada Petrinje

[g-carousel gid=”58462″ img_max_w=”150″ height=”100″ h_type=”%”]

 

PETRINJA – U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Mladost“ u njihovim prostorijama, održano je tradicionalno 10.Otvoreno prvenstvo Grada Petrinje u stolnom tenisu. Nastupili su natjecatelji u tri kategorije : mlađi uzrasti, veterani-rekreativci i parovi koji su igrali svako sa svakim, a najuspješniji su bili :

 • Mlađi uzrasti –
 1. David Cvetnić
 2. Petar Žugaj
 3. Mislav Štefanić
 • Veterani-rekreativci
 1. Davor Škugor
 2. Ali Abdi
 3. Marijan Šarić
 • Parovi
 1. Šarić-Šarić
 2. Cota-Mesić
 3. Abdi-Škugor

Zadovoljstvo još jednim tradicionalnim prvenstvom izrazio je i Robert Ramušćak, trener i igrač Stolnoteniskog kluba „Mladost“ Petrinja. „Okupilo se više od 20-tak veterana i mlađih uzrasta. Bilo nam je natjecatelja iz Siska, Zagreba, Samobora, naše Petrinje, cijele Sisačko-moslavačke županije. Zadovoljni smo odazivom, nadamo se da će doći u još većem broju iduće godine. Uglavnom su pobjednici bili više iz drugih krajeva, osim kod mlađih kategorija gdje su pobijedile domaće snage, što znači da imamo dobru budućnost po pitanju stolnog tenisa pred nama“, rekao je Ramušćak te na kraju dodaje kako je prvenstvo održano pod pokroviteljstvom Petrinjskog sportskog saveza.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.