Više od 90 malih Siščana sudjelovalo u informatičkim radionicama Više od 90 malih Siščana sudjelovalo u informatičkim radionicama
SISAK – Tijekom ljetnih školskih praznika više od 90 malih Siščana sudjelovalo je u informatičkim radionicama u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac... Više od 90 malih Siščana sudjelovalo u informatičkim radionicama

SISAK – Tijekom ljetnih školskih praznika više od 90 malih Siščana sudjelovalo je u informatičkim radionicama u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak. Uz nova znanja, radionicu su obilježila i mnoga nova prijateljstva malih <infoLimača>. U petak je tako i posljednja grupa polaznika ljetne informatičke radionice <infoLimač> uspješno završila edukaciju u sklopu koje su naučili kako ispravno koristiti računalo, sigurno „surfati“ internetom, koristiti računalne programe kao što su Microsoft Word, Excel i PowerPoint.

info_l2

Također su imali priliku naučiti i osnove programiranja te programiranje uz primjenu micro: bit tehnologije. Voditelj radionice, Ivan Rakarić uručio im je diplome i čestitao na uloženome trudu i stečenome znanju. Radionice su još vodili Vanja Sokolić u Dječjem odjelu i Danko Šegović u Ogranku Caprag. U tijeku su prijave za Informatiku 50+ gdje Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak poziva sve starije od 50 godina na radionicu koja će se početi održavati u mjesecu listopadu, a čije prijave traju sve do 25. rujna.

info_l

info_l1

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.