Višestruki počinitelj prometnih prekršaja neuspješno vozilom pokušao pobjeći policajcima Višestruki počinitelj prometnih prekršaja neuspješno vozilom pokušao pobjeći policajcima
ROSULJE – U petak, 11. svibnja oko 13 sati u mjestu Rosulje, na području Hrvatske Kostajnice, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zamijetili vozilo... Višestruki počinitelj prometnih prekršaja neuspješno vozilom pokušao pobjeći policajcima

ROSULJE – U petak, 11. svibnja oko 13 sati u mjestu Rosulje, na području Hrvatske Kostajnice, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zamijetili vozilo sisačkih registracija, čiji je vozač, nakon što ih je uočio, okrenuo vozilo i pokušao pobjeći.

Policijski službenici za njim su krenuli uz uporabu zvučnih i svjetlosnih signala na službenom policijskom vozilu, ali se vozač nije zaustavljao te je odbio postupiti po znacima i naredbama policijskih službenika.

Nakon desetak minuta je ipak zaustavljen u mjestu Utolica te je utvrđeno da je vozač 26-godišnjak, koji je do sada već evidentiran kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Uhićen je i uz optužni prijedlog, podnesen temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden na prekršajni sud.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.